Despre Noi

Dante spunea ca “Frumusetea trezeste sufletul la viata.”

un motto care defineste si pasiunea noastra pentru frumos.

Frumusețea este definită ca un aspect care aduce bucurie persoanei care o deține. Când spunem că ceva este frumos, recomandăm celorlalți că ar trebui să se bucure de această frumusețe.

Drept urmare, am format o echipa de artisti ai frumosului pregatiti sa aduca bucurie oricui ne trece pragul.

Am construit un atelier de frumusete adaptat la nevoile tale, un spatiu unde te poti relaxa si lasa grijile la usa. O data ajuns la noi, este momentul tau de rasfat si liniste.

IMG_1332

Echipa

Va invitam sa faceti cunostina cu profesionistii nostri!

Veronica

“Yves Saint-Laurent spunea ca cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat. Eu sunt Veronica, de 14 ani cosmeticiana si ma ocup sa ofer frumusețe prin intermediul tratamentelor cosmetice: masaj facial, stilizat si vopsit sprâncene, epilat cu ceara tradițională in cele mai bune condiții, tratamente de ultima generatie : microdermoabraziune, radiofrecventa.”

PROGRAMEAZA

Stefania

Eu sunt Stefania, iar pasiunea mea este domeniul cosmetic. Lucrez de 6 ani cu cele mai moderne si sigure tratamente. Sunt o fire pozitivă, atentă la detalii, ceea ce ma ajuta sa gasesc cele mai bune solutii pentru stilizat sprâncene, vopsit gene, epilat.

PROGRAMEAZA

Cristina

Eu sunt Cristina. Experiența mea de peste 15 ani in domeniul manichiurii m-a determinat sa ma specializez in mai multe tehnici de îngrijire a unghiilor, de la cele traditionale la cele mai avangardiste: oja clasica, semi permanentă, parafina. Imi place sa impletesc atat tehnici traditionale cat si avangardiste si va astept pentru a trata in cel mai profesionist mod orice provocare a dumneavoastra.

PROGRAMEAZA

Cristian

Buna. Numele meu este Cristian si marea mea pasiune este hairstyling-ul. Am inceput aceasta aventura cu 5 ani in urma si sunt convins ca, atunci cand pui suflet in ceea ce faci si cauti sa te perfectionezi de la o zi la alta, nu ai cum sa nu evoluezi sau sa dai gres. Te astept in salon pentru a reda stralucirea parului tau, fie ca e vorba de o noua tunsoare, o noua culoare sau o noua coafura.

PROGRAMEAZA

Gratiela

Plecand de la idea ca: unghiile ingrijite spun multe despre tine si iti dau o stare de bine; Gratiela aduce, pe langa voie buna, un bagaj de 20 ani de experienta in domeniul mani-pedi: clasica, semipermanenta, french, gel si tratamente!

PROGRAMEAZA